Наскоро стана ясно, че със задачата да представи истинската Памела Андерсън

...
Наскоро стана ясно, че със задачата да представи истинската Памела Андерсън
Коментари Харесай

Памела Андерсън проговори - за изнасилванията, за малтретирането и за бурния си живот

Наскоро стана ясно, че със задачата да показа същинската Памела Андерсън се заема... самата тя. Прави го посредством документалния филм за живота си - Pamela, a love story, чиято премиера чакаме на 31 януари в Netflix.

По същото време би трябвало да се появи и автобиографията й Love, Pamela, която преглежда връзките с децата й, любовния й живот и работата ѝ. 

Още преди скандалният документален филм и автобиографията да са видели бял свят обаче, Памела прави разобличаване след разобличаване. В откровено интервю за Variaty тя разкрива някои пикантни детайлности за живота си.

Колко пикантни ли? Ами като обстоятелството, че е видяла как Джак Никълсън прави тройка в имението на Playboy... Толкова пикантни. Да, 55-годишната звезда от " Спасители на плажа " в действителност описа по какъв начин улавя в крачка носителя на Оскар с " две красиви дами ", когато влиза в банята, с цел да си оправи червилото.

" Всички се кикотеха и се целуваха до стената. Минах около тях, с цел да употребявам огледалото над мивката. Опитвах се да не виждам, само че не можах да се сдържа и хванах погледа му в отражението. Предполагам, че това го докара до края, тъй като се изсмя, усмихна се и ми сподели: " Благодаря, скъпа ", разкрива Андерсън пред списанието.

Памела си припомня и още една скандална преживелица от април 1991 година В първия си ден на снимачната площадка за сериала Home Improvement тя излиза от съблекалнята си и вижда звездата на поредицата Тим Алън да се разхожда по халат в коридора. По това време актрисата е на 23 година в зората на холивудската си кариера, а Тим Алън е едно от най-познатите лица в промишлеността.

" Дойде към мен, разтвори халата си, а под него беше изцяло гол. Каза, че по този начин е почтено, тъй като той към този момент ме е виждал чисто гола. Сега сме били квит. Засмях се от стеснение ", разказва Памела Андерсън. Тя обаче не си спомня случката с неприятни усеща, нито го приема за полово посягане.  " Тим е комедиант, неговата работа е да прекрачи границата. Сигурна съм, че не е имал неприятни планове. "

Преди 33 години Памела Андерсън е на 22. Пристига в Лос Анджелис от Канада като хлапе, което бяга от принудителен избраник. Списание Playboy поема сметката за хотела, както и самолетния й билет за първа класа, надявайки се, че момичето със свежо лице може да бъде евентуален модел на корицата за изданието през февруари 1990 година

Всъщност Playboy се оправят чудесно с избора си, тъй като с течение на времето Андерсън става идната северноамериканска секс бомба (точно както Мерилин Монро преди нея) и една от най-разпознаваемите дами в света. За нея следват рекордните 11 корици на мъжкото списание и сериалът " Спасители на плажа. "

В доста връзки феноменът " Спасители на плажа " - гледан в към 150 страни по света, лежи на нейните рамене. По това време в лицензионните контракти за лъчение на сериала присъстват така наречените клаузи за Памела, защото много от интернационалните телевизионни оператори се интересуват да закупят единствено епизодите, в които тя се появява. Нещо, поради което актрисата казва, че в никакъв случай не е била обезщетена.

Памела твърди, че в първия сезон е изкарвала единствено 1500 $ на епизод. И въпреки да се счита, че към края на сериала е взимала 300 000 на епизод, сътрудника й Дейвид Хаселхоф, който също е и продуцент, с печелил доста повече. И продължава да го прави, защото Amazon Prime лицензира ремастерираната серия за своята библиотека през 2019 година За разлика от него, Андерсън не взима и стотинка.

" Продуцентите на " Спасители на плажа " направиха положение ", споделя тя. " Просто нямах нито кой да ме съставлява, нито нужното ноу-хау. Някак човек не си дава сметката, че когато прави ефирен сериал, той ще стане толкова известен и че някак подписваш живота си. "

И въпреки за кино лентата " Спасители на плажа " от 2017 година да й правят незначително предложение за епизодична роля, продуцентите не стопират да упорстват и да й се обаждат да взе участие. " Ставаше в действителност, в действителност извънредно ", споделя тя. " Казаха, че желаят да го направя като услуга. А аз им отговорих: " Правя услуги на животните, не на Paramount. " Толкова доста ме тормозиха, с цел да се съглася. Искаха да го направя без пари, като жест на почит или нещо сходно. " Тя, несъмнено, отхвърля.

В хода на описа си Памела Андерсън неволно въвежда ерата на таблоидите, с натрапчивия искра на брака й с Томи Лий и оня откраднат секс запис, който унищожава животи, както самата тя го дефинира.

Близо три десетилетия след този скандал, който донякъде е отговорен и за разпадането на брака й, Андерсън е принудена да преживее унижението на Hulu със сериала Pam & Tommy. Защото, както споделя, никой не я е питал дали има нещо срещу да се " бърка в остарялата рана " и да излиза подобна поредица. Сериал, който носи толкоз доста болежка, а за самата Памела не отразява и цялата истина.
 Памела Андерсън, Pamela, a love story и по кое време да чакаме документалния филм за актрисата
Цялата истина за Памела Андерсън

Ще я научим в документалния филм за живота й

Но актрисата не таи неприятни усеща. " Казах на Netflix: " Бих желала да поканя Лили Джеймс на премиерата на кино лентата. Мисля, че е мъчно да играеш някого, за когато не знаеш цялата история. Нямам нищо срещу Лили Джеймс. Мисля, че тя е красиво момиче и просто си вършеше работата. Но концепцията, че всичко това се случва, беше в действителност смазваща за мен ", споделя още за кино лентата. 

Сега Андерсън живее огледалната версия на 22-годишното си аз. Събужда се в 4 или 5 сутринта, почти по същото време, когато в миналото се е прибирала у дома след нощ на купони с Томи Лий.

Имота в Лейдисмит, където живее сега, купува преди десетилетия от баба си. Родителите й се грижат за петте й кучета, осиновени от целия свят, до момента в който е пътувала. И за първи път, откогато се помни, е сама.

" Връщам се по стъпките на детството си. Дърветата ме познават от раждането ми. Краката ми първи допряха земята, където пребивавам в този момент. Тук написах и автобиографията си. Обичам да назовавам книгата моята " Аве Мария ". Беше значимо да се върна и да видя какво си припомням, с цел да опиша една цяла история. "

Памела Андерсън се връща към детството си, като споделя мъчителните мемоари за десетките пъти, в които с брат ѝ са ставали очевидци по какъв начин татко ѝ малтретира физически майка ѝ. Това ранно излагане на домашно принуждение оформя предпочитанията на Андерсън към избран вид мъже - по-скоро неприятни момчета, но я учи и по какъв начин да се пази.
 Pamela, a love story и първи филмов откъс на документалния филм за Памела Андерсън на Netflix
Истинската история на Памела Андерсън

Какво да чакаме от Pamela, a love story

Първото й съществено гадже в гимназията я изритва от колата си, до момента в който кара с превишена скорост. Друг път се пробва да я прегази, до момента в който върви по тротоара. " Когато натрупах повече опит, забелязах, че множеството ми гаджета са неприятни. И като че ли последователно ставаха по-лоши ", написа още тя в записките си. 

От Variety означават, че в книгата си Памела Андеръсн описва и три мъчителни случая на полово принуждение в живота си, всички преди 18-годишна възраст. Разказва и за детегледачка, която неведнъж я е тормозила като дете. Що се отнася до сексуалните посегателства, става известно, че 25-годишен мъж я изнасилва, когато е единствено на 12 години. " Приятел " от гимназията и група негови другари също ѝ протягат ръка полово.

" Хищниците търсят някого, на който да създадат неща, които са толкоз унизителни, че ще ви е неловко да кажете на някого ", споделя Памела. " Тези неща в действителност оцветяват остатъка от живота ти. Блокираш нещата, с цел да се заемеш с тях по-късно. Аз се заемам с тях в този момент. "

Въпреки че в никакъв случай повече не е претърпява полово принуждение, случаите на домашно принуждение не престават. Лий излежава шест месеца затвор, тъй като рита Памела, до момента в който държи седемседмичния им наследник Дилън (сега на 24 г.). И въпреки че това е единствения път, когато Лий я малтретира физически, тя подава молба за бракоразвод.
 Памела Андерсън, Томи Лий, Love, Pamela, бракът сред двамата и какво споделя за него в мемоарната си книга
Коя е единствената същинска обич на Памела Андерсън

Десетилетия по-късно

" Аз не съм жертва и не съм момичето в неволя ", смята обаче Памела Андерсън. " Направих своите избори в живота. Някои явно са основани за мен, други са неправилни, само че постоянно съм успявала да намеря себе си - още веднъж и още веднъж. И това сътвори един мощен човек и мощен родител. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР